Kako da biste dobili osloboditi od bolova u kolenu

Nelagodnost kolena može da obezbedi veću teškoća čovek. Oni ometaju kretanje, kao i da se meša u tipičnom načinu života. Bol može da stvori različite bolesti. Za odgovarajuće lečenje i uverio oslobađanje od bola, treba potražiti savet lekara, koji je precizno odrediti, a takođe će propisati odgovarajući tretman. I u vašem domu, možete da koristite jednostavan pojedinih jela, da pomogne da se ublaži problem pojedinca.

Način za mlevenje

Način za mlevenjeDo ima prednost u odnosu krevet, da opere kolena sa livenog maslačak na trostrukom Odekolone. Na analgetik je dao značajan efekat massirovaniя treba 40 dana svakodnevno. Za seckanje dobro infuzija elecampane. Pola litre votke potrebno je 100 g elecampane. Da kopaju mešavine u roku od 3 dana, nakon čega masira joj koleno, prethodno podmazan maziva, da se spreči opekotine. Po pravilu, u borbi protiv bola u zglobovima, kesten konj se koristi efikasno rešenje ljude. Za pripremu lekova treba da sameljite, kao i sipati votku. Za 1 kontejner moraćete 300 grama kestena. Kombinacija ostavite na tamnom mestu za 2 nedelje, a takođe svakodnevno vzbaltыvaюt. Onda svaki dan scrubed pravo na kolena pre nego što pije. Infuzija ne filteringed sistema. Pouzdan mešavinu bibera, za kuvanje ljuske toplo biber smanjuje pravo na manje stavke, kao i da ih preuzmete pola staklenoj posudi. Nastavak će biti obim popuni alkoholom ili votku. Da ubrizga nedelje mešavina. Zajedno sa obloge, rastiraniй i masti mogu se koristiti jednostavne tehnike da se smanji bol u kolennom zglobu. Preporučuje se za fiksiranje zgloba, da se izbegne nepotrebne pokrete. Za ove klijente nose kolenima, da poboljšava performanse veze, a takođe promoviše nezavisno kretanje čoveka. Da biste smanjili t na koleno može da pomogne, kao i ortopediju. Metode fizičke rehabilitacije (masaža, zagrevanje, vežbe), sigurno će pomoći u borbi protiv bola. Ponudi pristupi detalje, da, definitivno će biti savršen u svakom konkretnom slučaju može samo lekar.

Načina da se eliminiše neprijatnosti kolena tipične metode?

Jedan od jeftinih lekova koji bi mogli da se otarasi nelagodnosti alkoholnih opcija joda. Za pripremu lekova treba pomešajte jednaku količinu aktivnih sastojaka, kao i ostavite na toplom mestu za jedan dan. Kada se objekat završi, jasno je, može da se koristi za lečenje zglobova. Alat scrubed u kožu na licu mesta, pod uticajem zadruge. Poklopac ili zavoj na kolena on nije predložio. Krompir se kuva nekoliko opcija lekova za oslobađanje od bola u zglobovima. Na primer, to može da bude pokriveno sa kerosinom. Za obщeukreplяющih svrhe, preporučuje se da koristite balonom kerozin. Jedan isečen zajedno sa kožom, sirovi krompir, uključujući i 1 članak.

Načina da se eliminiše neprijatnosti kolena tipične metode

Kerozin, koji povećava protok krvi i smanjuje nelagodnost u zglobovima. Prese dobijena masa se koristi za povezivanje na kolena pred spavanje po 15 minuta svaki dan. Nakon postupka kožu obrišite suvom, kao i poklopac. Za lečenje koleno kerosinom mogu nedelje. Takođe je preporučljivo da se kuva mešavine za maltera sa krompirom i renom. U jednakim proporcijama uzimaju koren rena i sirova krompir scrubed na malom rende. Rezultat malter leže na bolno mesto debelim slojem, pokriti sa štap u bioskop, pokriti sa poklopcem i ostavite na 40 minuta. Mešavina može se koristiti 2 puta. Za to je potrebno da biste dobili osloboditi od kolena, prebaci u staklenu posudu i ostaviti u frižideru pod okriljem društva. 2. dan lek zagreva na vodu u kupatilu i ponovite postupak. Kurs terapije je 6 dana.

Slobodnih sredstava

Ceo veče možete da uradite priparku iz luka. Za ovaj luk iseći na 2 dela. U centru svake od njih napraviti rez, da curi mnogo više soka. Luk se primenjuje na preplavljeni kolena, kao i filma. Da se smanji otok najboljih nevena. Za lečenje potrebno je da se ceo žbun nevena, provaritь ga u vodi i stavite na bolesni zglob. Koristi se preko Gaze, primljenih u dobijeni čorba.

Slobodnih sredstava

Koleno je pokriven sa lepljivom filmu, kao i omotač. Ove korekcije se vrše 4 uzastopna dana pre odlaska na spavanje. Bor može da se kuva efikasan. Da kuva snadobьe treba da se stavi ključale vode EKO-borove grane, kao i ostavite ga na dan. Nakon toga, alat se zagreva do nivoa temperature nivoa 40-50. To ukazuje na koleno oprati. Postupak se sprovodi svakodnevno, svaki put morate da kuva novi dobijanje esencije od svežih grana. Ne treba da se kuva sredstva za obloge od biljnih komponenti. Neki od njih mogu biti vezane za uticaj koleno pravo na sveže opalo lišće. Tako da ste mogli da primenite čičak, ren i breze. Primenjuju ih nekoliko puta dnevno. Mešavine koje se mogu koristiti kao-uostalom, nelagodnost ne jenjava, može se pripremiti na osnovu senfa u prahu i kamfornogo ulja. Oni treba da se mešaju u ekvivalentne procentima. U okviru mešavina uključuju žumance (1 žumance 100 grama smeše). Kao rezultat toga šminka primenjuje se na kolena, pokrivene kao i ostavili na noć.